θερμανση ηλεκτρικη οροφης θερμικη εκπομπη ακτινοβολια υπερυθρες θερμανση υπερυθρων οικονομικη θερμανση θερμοστατες υπερυθρων υπερυθρη θερμανση οροφης ESWA θερμαντικο φυλλο θερμανση οικονομια θερμοστατες
οικονομικη θέρμανση οροφης υπερυθρη θερμανση υπερύθρων ακτινοβολίας ηλεκτρική θέρμανση θερμικη εκπομπη θερμανση θερμοστατεσ     downloads      www.eswa.de     www.gasklima.gr      e-mail     
 
Θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός
  Αρχική Σελίδα
  Η Θέρμανση Οροφής
  Υπέρυθρη Θέρμανση
  Το Θερμαντικό Φύλλο ESWA
  Υγιεινή Οικονομική Θέρμανση
  Εγκατάσταση Θέρμανσης
  Θερμοστάτες
Μόνωση Οροφής
Θέρμανση Τοίχου
Το ιστορικό του συστήματος
Downloads
10 Χρόνια Εγγύηση
Εικόνες Εγκαταστάσεων
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία
Ιστολόγιο ESWA
ESWA - 10 Χρόνια Εγγύηση
θερμανση θερμικη εκπομπη υπερυθρων υπερυθρες θερμαντικα φυλλα θερμανση οικονομικη θερμανση υπερυθρη


Θέρμανση ESWA. Θέρμανση τοίχου.

υπερυθρη θερμανση υπερυθρων θερμικη εκπομπη
Η θέρμανση ESWA, εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στις περιπτώσεις όπου απαιτείται η θέρμανση τοίχου.

Η θέρμανση τοίχου με το σύστημα ESWA εφαρμόζεται όταν το ο πελάτης επιθυμεί θέρμανση τοίχου ή όταν οι ανάγκες θέρμανσης του χώρου είναι υψηλές και απαιτείται συμπλήρωμα θέρμανσης.
Χρησιμοποιείται επίσης όταν επιθυμούμε να μονώσουμε και να θερμάνουμε έναν τοίχο με μεγάλες απώλειες θέρμανσης ή όταν η αρχιτεκτονική δομή του χώρου δεν μας επιτρέπει να τον θερμάνουμε ικανοποιητικά με άλλον τρόπο.

Επίσης χρησιμοποιείται σε ιδιαίτερες οικιακές, μηχανολογικές ή βιομηχανικές εφαρμογές λόγω της υψηλής απόδοσης θέρμανσης του θερμαντικού στοιχείου ESWA.

Μπορεί να συνδυαστεί με την θέρμανση οροφής ESWA, με ενδοδαπέδια θέρμανση Θερμικών Καλωδίων αλλά και με τα κοινά συστήματα θέρμανσης νερού.

Η εγκατάσταση της θέρμανσης τοίχου ESWA, πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιείται η εγκατάσταση της θέρμανσης οροφής ESWA. Η μόνη διαφορά είναι πως πρέπει να προβλέψουμε τις θέσεις των πριζών ή των διακοπτών για τα φώτα, αν αυτά εφαρμόζονται στον θερμαινόμενο τοίχο.

Η θέρμανση από τον τοίχο είναι και αυτή θέρμανση 100% θερμικής εκπομπής/υπέρυθρης μετάδοσης θερμότητας από μεγάλη επιφάνεια και διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα της υγιεινής και οικονομικής θέρμανσης, όπως η θέρμανση οροφής ESWA.

Η θέρμανση τοίχου ESWA μονώνει τέλεια τον τοίχο και εκτός από τον χειμώνα, ο χώρος μειώνει αισθητά τις απώλειες του και το καλοκαίρι, όταν τον κτυπάει ο ήλιος ή ο καύσωνας, μειώνοντας αισθητά την χρήση του κλιματισμού.

Η θέρμανση τοίχου ESWA, ελέγχεται από θερμοστάτη απλό, η ηλεκτρονικό, ή ηλεκτρονικό- προγραμματιζόμενο, ή και από κεντρικά συστήματα ελέγχου ‘έξυπνου σπιτιού’.

Για την θέρμανση τοίχου ESWA, ισχύει η εγγύηση 10 Χρόνων του συστήματος θέρμανσης ESWA. 
  Θέρμανση τοίχου ESWA, σε εκκλησία.
  (κλικ για μεγέθυνση)  ESWA. Θέρμανση Τοίχου.
  (κλικ για μεγέθυνση)


                  
  Ηλεκτρονικός Προγραμ/ζόμενος Θερμοστάτης
  (κλικ για μεγέθυνση)
 

                                                                 

 ©1974- Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού
Αρχική Σελίδα | Αποστολή e-mail | Επικοινωνία
 

θερμανση οροφης υπερυθρων ακτινοβολιας υπερυθρες θερμανση οικονομικη ηλεκτρικη θερμοστατες ηλεκτρονικοί θερμοστατες υπερυθρη θερμανση προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες θερμανση οροφης υπερυθρων θερμικη εκπομπη οικονομια