θερμανση ηλεκτρικη οροφης θερμικη εκπομπη ακτινοβολια υπερυθρες θερμανση υπερυθρων οικονομικη θερμανση θερμοστατες υπερυθρων υπερυθρη θερμανση οροφης ESWA θερμαντικο φυλλο θερμανση οικονομια θερμοστατες
οικονομικη θέρμανση οροφης υπερυθρη θερμανση υπερύθρων ακτινοβολίας ηλεκτρική θέρμανση θερμικη εκπομπη θερμανση θερμοστατεσ     downloads      www.eswa.de     www.gasklima.gr      e-mail     
 
Θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός
  Αρχική Σελίδα
  Η Θέρμανση Οροφής
  Υπέρυθρη Θέρμανση
  Το Θερμαντικό Φύλλο ESWA
  Υγιεινή Οικονομική Θέρμανση
  Εγκατάσταση Θέρμανσης
  Θερμοστάτες
Μόνωση Οροφής
Θέρμανση Τοίχου
Το ιστορικό του συστήματος
Downloads
10 Χρόνια Εγγύηση
Εικόνες Εγκαταστάσεων
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία
Ιστολόγιο ESWA
ESWA - 10 Χρόνια Εγγύηση
θερμανση θερμικη εκπομπη υπερυθρων υπερυθρες θερμαντικα φυλλα θερμανση οικονομικη θερμανση υπερυθρη


Θερμοστάτες. Προγραμματισμός του συστήματος θέρμανσης.

υπερυθρη θερμανση υπερυθρων θερμικη εκπομπη
Το σύστημα θέρμανσης από την οροφή ESWA, προσφέρει πλήρη αυτονομία λειτουργίας μεταξύ των θερμαινόμενων χώρων και μας προσφέρει την ευκολία να εγκαταστήσουμε έναν θερμοστάτη σε κάθε χώρο, έτσι ώστε ο κάθε χώρος να λειτουργεί με τον δικό του αυτόνομο προγραμματισμό της θέρμανσης.

Το σύστημα θέρμανσης ESWA, μπορεί επίσης να λειτουργήσει άψογα με όλα τα συστήματα ελέγχου ‘έξυπνου σπιτιού έτσι ώστε ο έλεγχος και ο προγραμματισμός της θέρμανσης να πραγματοποιείται επαρκώς από αυτά τα συστήματα.

Στις Ελληνικές εγκαταστάσεις του συστήματος το πιο σύνηθες είναι να εγκατασταθεί ένας προγραμματιζόμενος θερμοστάτης σε κάθε θερμαινόμενο χώρο, είτε σε αυτόνομη λειτουργία, είτε σε ασύρματη σύνδεση με τους υπόλοιπους θερμοστάτες του σπιτιού.

Στους σύγχρονους θερμοστάτες που χρησιμοποιούνται μπορούμε να προγραμματίσουμε διαφορετικές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια της ημέρας , για κάθε δωμάτιο χωριστά, για κάθε ημέρα της εβδομάδας.
Μπορούμε για παράδειγμα, να προγραμματίσουμε στις 7:00 που ξυπνάμε την θερμοκρασία στους 20°C, ενώ στις 8:00 που αναχωρούμε για την εργασία μας η θερμοκρασία να πέσει αυτόματα σε συντήρηση στους 15°C. Το απόγευμα στις 18:00 όπου επιστρέφουμε από την εργασία, η θερμοκρασία αυτόματα να ανέβει στους 22°C, ενώ στις 23:30 μπορούμε να προγραμματίσουμε 18°C κατά την διάρκεια του ύπνου.
Με αυτόν τον τρόπο η λειτουργία του συστήματος ESWA, προσαρμόζεται στην ζωή της οικογένειας στο σπίτι και μειώνεται ακόμα περισσότερο η κατανάλωση του συστήματος θέρμανσης.

Στις παλαιότερες εγκαταστάσεις του συστήματος ESWA, μπορούν να αντικατασταθούν οι παλαιότερης τεχνολογίας θερμοστάτες (τεχνολογίας του ’70 ή του ’80) -αν το επιθυμεί ο χρήστης του συστήματος- και το ήδη εγκατεστημένο σύστημα θέρμανσης ESWA, να εκσυγχρονιστεί πλήρως.

Η υψηλή απόδοση του συστήματος ESWA και η απόδοση της θέρμανσης με 100% θερμική εκπομπή μας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίζουμε τους θερμοστάτες σε χαμηλότερη θερμοκρασία από αυτήν των συμβατικών συστημάτων θέρμανσης, χωρίς να μειώνεται η αίσθηση της θερμοκρασίας στον χώρο.
Μπορούμε για παράδειγμα να έχουμε προγραμματίσει την θερμοκρασία του χώρου στους 18°C και να απολαμβάνουμε την αίσθηση θερμοκρασίας των 21°C ενός συμβατικού συστήματος θέρμανσης.
Αυτό συντελεί σε ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση του συστήματος. 


                  
  Ασύρματος Προγραμ/ζόμενος Θερμοστάτης.
  (κλικ για μεγέθυνση)


                  
  Ηλεκτρονικός Προγραμ/ζόμενος Θερμοστάτης.
  (κλικ για μεγέθυνση)


                  
  Ηλεκτρονικός Θερμοστάτης.
  (κλικ για μεγέθυνση)
 

                                                                 

 ©1974- Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού
Αρχική Σελίδα | Αποστολή e-mail | Επικοινωνία
 

θερμανση οροφης υπερυθρων ακτινοβολιας υπερυθρες θερμανση οικονομικη ηλεκτρικη θερμοστατες ηλεκτρονικοί θερμοστατες υπερυθρη θερμανση προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες θερμανση οροφης υπερυθρων θερμικη εκπομπη οικονομια