θερμανση ηλεκτρικη οροφης θερμικη εκπομπη ακτινοβολια υπερυθρες θερμανση υπερυθρων οικονομικη θερμανση θερμοστατες υπερυθρων υπερυθρη θερμανση οροφης ESWA θερμαντικο φυλλο θερμανση οικονομια θερμοστατες
οικονομικη θέρμανση οροφης υπερυθρη θερμανση υπερύθρων ακτινοβολίας ηλεκτρική θέρμανση θερμικη εκπομπη θερμανση θερμοστατεσ     downloads      www.eswa.de     www.gasklima.gr      e-mail     
 
Θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός
  Αρχική Σελίδα
  Η Θέρμανση Οροφής
  Υπέρυθρη Θέρμανση
  Το Θερμαντικό Φύλλο ESWA
  Υγιεινή Οικονομική Θέρμανση
  Εγκατάσταση Θέρμανσης
  Θερμοστάτες
Μόνωση Οροφής
Θέρμανση Τοίχου
Το ιστορικό του συστήματος
Downloads
10 Χρόνια Εγγύηση
Εικόνες Εγκαταστάσεων
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία
Ιστολόγιο ESWA
ESWA - 10 Χρόνια Εγγύηση
θερμανση θερμικη εκπομπη υπερυθρων υπερυθρες θερμαντικα φυλλα θερμανση οικονομικη θερμανση υπερυθρη


Υπέρυθρη Θέρμανση. Τρόπος Λειτουργίας.
υπερυθρη θερμανση υπερυθρων θερμικη εκπομπη
Υπάρχουν δύο τρόποι για να θερμάνουμε έναν χώρο:
1. Με την θέρμανση του αέρα
2. Με υπέρυθρη θέρμανση / θερμική εκπομπή

1. Θέρμανση του αέρα.
Αυτός είναι ο τρόπος θέρμανσης των συμβατικών συστημάτων θέρμανσης (καλοριφέρ, απλά θερμαντικά σώματα, θερμάστρες κτλ)
Σε αυτήν την περίπτωση η θερμότητα δημιουργείται με μεταφορά.
Το μέσον μεταφοράς είναι ο αέρας και για να έχουμε ικανοποιητική ποιότητα θέρμανσης, πρέπει να θερμανθεί όλος ο όγκος του αέρα στον χώρο. Ύστερα, ο αέρας θα μεταφέρει την θερμότητα του στο ανθρώπινο σώμα, στους τοίχους, στα έπιπλα και στα αντικείμενα του χώρου
.
Αυτός ο τρόπος θέρμανσης, εκτός από ενεργοβόρος και αντιοικονομικός είναι επίσης ανθυγιεινός διότι προκαλεί κίνηση του αέρα και των σωματιδίων που βρίσκονται στο δάπεδο και τις επιφάνειες του χώρου.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εκτός από την υψηλή κατανάλωση του συστήματος θέρμανσης, να προκαλείται ξήρανση του αέρα, τα σωματίδια του χώρου ανεβαίνουν σε ύψος όπου τα αναπνέουμε και να δημιουργούνται ρεύματα αέρα προκαλώντας ανομοιογενή διανομή της θερμότητας.

2. Υπέρυθρη Θέρμανση / Θερμική εκπομπή
Σε αυτήν την περίπτωση η θερμότητα αποδίδεται στον χώρο από μια μεγάλη θερμαινόμενη επιφάνεια.
Με αυτόν τον τρόπο, η θερμότητα μεταδίδεται απ 'ευθείας στο ανθρώπινο σώμα στους τοίχους και στα αντικείμενα, ενώ συγχρόνως διαχέεται ομοιόμορφα σε όλο τον θερμαινόμενο χώρο.
Οι τοίχοι, το δάπεδο, και τα αντικείμενα του χώρου, εκπέμπουν με την σειρά τους την θερμότητα που δέχονται, βοηθώντας στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.
Στον θερμαινόμενο χώρο, δεν υπάρχουν ρεύματα αέρα και ψυχρά σημεία αλλά ομοιόμορφη θέρμανση και θαλπωρή σε όλα τα σημεία του θερμαινόμενου χώρου.
Δεν επηρεάζεται καθόλου η υγρασία του χώρου, διότι δεν χρησιμοποιείται ο αέρας για την μεταφορά της θερμότητας και έτσι δεν υπάρχει ξηρότητα του αέρα στον χώρο, ούτε μετακίνηση σωματιδίων.

Με το σύστημα θέρμανσης από την οροφή ESWA:
Επιτυγχάνουμε το μέγιστο της θερμικής εκπομπής στον χώρο εκμεταλλεύοντας όλη την επιφάνεια της οροφής, ενώ συγχρόνως δεν έχουμε απώλειες και άσκοπη κατανάλωση, διότι το σύστημα παραγωγής της θερμότητας βρίσκεται ήδη στον χώρο που θερμαίνουμε.

Η απόδοση της θερμότητας είναι άμεση, επιτυγχάνοντας σύντομα την επιθυμητή θερμοκρασία, θέτοντας το σύστημα θέρμανσης γρήγορα σε αδράνεια με την επέμβαση του θερμοστάτη, καθιστώντας το οικονομικότερο από τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης με σημαντική διαφορά στην αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα θέρμανσης που προσφέρει.


 

  Κοινή θέρμανση με κίνηση του αέρα.
  (κλικ για μεγέθυνση)


  Υπέρυθρη θέρμανση / Θερμική Εκπομπή.
  (κλικ για μεγέθυνση)


 

                                                                 

 ©1974- Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού
Αρχική Σελίδα | Αποστολή e-mail | Επικοινωνία
 

θερμανση οροφης υπερυθρων ακτινοβολιας υπερυθρες θερμανση οικονομικη ηλεκτρικη θερμοστατες ηλεκτρονικοί θερμοστατες υπερυθρη θερμανση προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες θερμανση οροφης υπερυθρων θερμικη εκπομπη οικονομια