θερμανση ηλεκτρικη οροφης θερμικη εκπομπη ακτινοβολια υπερυθρες θερμανση υπερυθρων οικονομικη θερμανση θερμοστατες υπερυθρων υπερυθρη θερμανση οροφης ESWA θερμαντικο φυλλο θερμανση οικονομια θερμοστατες
οικονομικη θέρμανση οροφης υπερυθρη θερμανση υπερύθρων ακτινοβολίας ηλεκτρική θέρμανση θερμικη εκπομπη θερμανση θερμοστατεσ     downloads      www.eswa.de     www.gasklima.gr      e-mail     
 
Θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός
  Αρχική Σελίδα
  Η Θέρμανση Οροφής
  Υπέρυθρη Θέρμανση
  Το Θερμαντικό Φύλλο ESWA
  Υγιεινή Οικονομική Θέρμανση
  Εγκατάσταση Θέρμανσης
  Θερμοστάτες
Μόνωση Οροφής
Θέρμανση Τοίχου
Το ιστορικό του συστήματος
Downloads
10 Χρόνια Εγγύηση
Εικόνες Εγκαταστάσεων
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία
Ιστολόγιο ESWA
ESWA - 10 Χρόνια Εγγύηση
θερμανση θερμικη εκπομπη υπερυθρων υπερυθρες θερμαντικα φυλλα θερμανση οικονομικη θερμανση υπερυθρη


ESWA. 10 Χρόνια Εγγύηση καλής λειτουργίας.

υπερυθρη θερμανση υπερυθρων θερμικη εκπομπη
Το σύστημα θέρμανσης από την οροφή ESWA, είναι ένα στατικό σύστημα θέρμανσης υψηλής τεχνολογίας, το οποίο μας αποδίδει υψηλής ποιότητας θέρμανση, χωρίς όμως να υφίσταται το ίδιο το σύστημα κάποια ιδιαίτερη καταπόνηση κατά την λειτουργία του.

Το Θερμαντικό Φύλλο ESWA, το οποίο είναι η ψυχή του συστήματος θέρμανσης είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και παράγεται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Κατά την λειτουργία του δεν αναπτύσσει υψηλή θερμοκρασία και η απόδοση του παραμένει αναλλοίωτη όσα χρόνια λειτουργίας και αν περάσουν.

Η ψευδοροφή του συστήματος ESWA, είναι απλοποιημένη στιβαρή κατασκευή ή οποία δεν χρίζει συντήρησης και δεν καταπονείται κατά την λειτουργία της θέρμανσης.

Λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής και της υψηλής απόδοσης του συστήματος θέρμανσης από την οροφή ESWA, το Γερμανικό εργοστάσιο ESWA Germany GmbH προσφέρει 10 Χρόνια Εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η εγγύηση του συστήματος θέρμανσης οροφής ESWA, παρέχεται στην Ελλάδα από τον επίσημο αντιπρόσωπο της ESWA Germany GmbH, ANT. OIKONOMOY - GASKLIMA & ΣΙΑ Ε.Ε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σύστημα θέρμανσης ESWA δεν χρειάζεται ποτέ καμία συντήρηση.


Επικοινωνία


ESWA Germany GmbH


ANT. OIKONOMOY - GASKLIMA & ΣΙΑ Ε.Ε.


             


 

  ESWA Θέρμανση Οροφής Γερμανίας.
  (κλικ για μεγέθυνση)  Πιστοποιήσεις: VDE.
  (κλικ για μεγέθυνση)  Πιστοποιήσεις: OVE.
  (κλικ για μεγέθυνση)
 

                                                                 

 ©1974- Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού
Αρχική Σελίδα | Αποστολή e-mail | Επικοινωνία
 

θερμανση οροφης υπερυθρων ακτινοβολιας υπερυθρες θερμανση οικονομικη ηλεκτρικη θερμοστατες ηλεκτρονικοί θερμοστατες υπερυθρη θερμανση προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες θερμανση οροφης υπερυθρων θερμικη εκπομπη οικονομια