θερμανση ηλεκτρικη οροφης θερμικη εκπομπη ακτινοβολια υπερυθρες θερμανση υπερυθρων οικονομικη θερμανση θερμοστατες υπερυθρων υπερυθρη θερμανση οροφης ESWA θερμαντικο φυλλο θερμανση οικονομια θερμοστατες
οικονομικη θέρμανση οροφης υπερυθρη θερμανση υπερύθρων ακτινοβολίας ηλεκτρική θέρμανση θερμικη εκπομπη θερμανση θερμοστατεσ     downloads      www.eswa.de     www.gasklima.gr      e-mail     
 
Θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός
  Αρχική Σελίδα
  Η Θέρμανση Οροφής
  Υπέρυθρη Θέρμανση
  Το Θερμαντικό Φύλλο ESWA
  Υγιεινή Οικονομική Θέρμανση
  Εγκατάσταση Θέρμανσης
  Θερμοστάτες
Μόνωση Οροφής
Θέρμανση Τοίχου
Το ιστορικό του συστήματος
Downloads
10 Χρόνια Εγγύηση
Εικόνες Εγκαταστάσεων
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία
Ιστολόγιο ESWA
ESWA - 10 Χρόνια Εγγύηση
θερμανση θερμικη εκπομπη υπερυθρων υπερυθρες θερμαντικα φυλλα θερμανση οικονομικη θερμανση υπερυθρη


Συχνές Ερωτήσεις:

υπερυθρη θερμανση υπερυθρων θερμικη εκπομπη
Ο ζεστός αέρας δεν πηγαίνει στην οροφή;
Πράγματι ο αέρας όταν θερμαίνεται οδεύει προς την οροφή. Τα κοινά συστήματα θέρμανσης θερμαίνουν βάσει αυτής της κίνησης του αέρα από επάνω προς τα κάτω. Για αυτόν το λόγο, τα συστήματα αυτά δεν αποδίδουν γρήγορα στην άνοδο της θερμοκρασίας, ξηραίνουν την ατμόσφαιρα, δημιουργούν θερμικές ζώνες και είναι αντιοικονομικά.
Με το σύστημα θέρμανσης οροφής ESWA θερμαίνεται ο χώρος σχεδόν παράλληλα με τη θέρμανση του αέρα, για αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει κίνηση του αέρα, δεν ξηραίνεται ατμόσφαιρα ο χώρος θερμαίνεται ομοιόμορφα και οι θερμοστάτες κλείνουν γρήγορα.

Δουλεύει με ηλεκτρικό ρεύμα. Είναι οικονομικό;
Το ότι δουλεύει με ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα από τα προτερήματα του συστήματος ESWA και το καθιστά πιο οικονομικό από τα κοινά συστήματα θέρμανσης.
Μας προσφέρει άμεση απόδοση της θέρμανσης, γρήγορη άνοδο της θερμοκρασίας και έτσι το σύστημα μπαίνει γρήγορα σε αδράνεια (κλείνει).
Η λειτουργία του συστήματος είναι αυτόνομη από χώρο σε χώρο μέσω ηλεκτρονικών προγραμματιζόμενων θερμοστατών. Με αυτόν τον τρόπο θερμαίνουμε χωριστά τον κάθε χώρο και επίσης έχουμε άμεση ενημέρωση για την κατανάλωση ρεύματος, από τους θερμοστάτες.
Επιπροσθέτως, το σύστημα θέρμανσης ESWA απαιτεί πολύ μικρότερη εγκατεστημένη ισχύ από τα κοινά συστήματα θέρμανσης (περίπου 11500 θερμίδες για 100 τετραγωνικά).
Δεν υπάρχουν απώλειες κατά την λειτουργία, διότι η πηγή της θέρμανσης είναι μέσα στον θερμαινόμενο χώρο.
Επίσης, το σύστημα δεν θα ζητήσει ποτέ χρήματα για συντήρηση, διότι δεν απαιτεί ποτέ καμία συντήρηση και δεν παρουσιάζει ποτέ βλάβες κατά την λειτουργία του.

Γιατί είναι το πιο υγιεινό σύστημα θέρμανσης;
Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο το σύστημα θέρμανσης ESWA είναι το υγιεινότερο σύστημα θέρμανσης είναι διότι λειτουργεί 100% με θερμική εκπομπή/υπέρυθρη θέρμανση από όλη την επιφάνεια της οροφής.
Προκαλεί ομοιόμορφη άνοδο της θερμοκρασίας, διατηρεί αναλλοίωτη την φυσική υγρασία του αέρα, δεν μετακινεί τα σωματίδια του αέρα ή του δαπέδου και εξαφανίζει την υγρασία από τους τοίχους και τα δομικά στοιχεία του σπιτιού. Επιπλέον δημιουργεί θέρμανση ξεκούραστη για το σώμα μας, ενώ η απόδοση της υπέρυθρης θέρμανσης από όλη την επιφάνεια της οροφής, λειτουργεί στο σώμα ως καλλυντικό και καταπραϋντικό.

Μπορεί να εγκατασταθεί σε κατοικήσιμο σπίτι;
Ναι, μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς να ταλαιπωρηθεί πολύ η οικογένεια που κατοικεί σε αυτό. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται από χώρο σε χώρο και όχι μονομιάς σε όλο το σπίτι.

Πως μπορεί να προκληθεί βλάβη στο σύστημα;
Η μόνη περίπτωση να προκληθεί βλάβη στο σύστημα θέρμανσης οροφής ESWA είναι να προκαλέσουμε ζημιά στο θερμαντικό στοιχείο της οροφής από δική μας επέμβαση στην οροφή.
Σε αυτήν την περίπτωση, πραγματοποιείται τοποθέτηση νέου θερμαντικού στοιχείου, χωρίς να αλλαχθεί η οροφή και χωρίς πολλά μερεμέτια.
Μια άλλη περίπτωση πιθανής βλάβης είναι η δυσλειτουργία ενός παλαιού θερμοστάτη.
Σε αυτήν την περίπτωση επισκευάζεται ή αντικαθίσταται ο θερμοστάτης.


 


  Αόρατη Θέρμανση Οροφής ESWA.
  (κλικ για μεγέθυνση)
  Εγκατάσταση Θέρμανσης Οροφής ESWA.
  (κλικ για μεγέθυνση)                  
  Ηλεκτρονικός Προγραμ/ζόμενος Θερμοστάτης
  (κλικ για μεγέθυνση)
 

                                                                 

 ©1974- Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού
Αρχική Σελίδα | Αποστολή e-mail | Επικοινωνία
 

θερμανση οροφης υπερυθρων ακτινοβολιας υπερυθρες θερμανση οικονομικη ηλεκτρικη θερμοστατες ηλεκτρονικοί θερμοστατες υπερυθρη θερμανση προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες θερμανση οροφης υπερυθρων θερμικη εκπομπη οικονομια