θερμανση ηλεκτρικη οροφης θερμικη εκπομπη ακτινοβολια υπερυθρες θερμανση υπερυθρων οικονομικη θερμανση θερμοστατες υπερυθρων υπερυθρη θερμανση οροφης ESWA θερμαντικο φυλλο θερμανση οικονομια θερμοστατες
οικονομικη θέρμανση οροφης υπερυθρη θερμανση υπερύθρων ακτινοβολίας ηλεκτρική θέρμανση θερμικη εκπομπη θερμανση θερμοστατεσ     downloads      www.eswa.de     www.gasklima.gr      e-mail     
 
Θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός
  Αρχική Σελίδα
  Η Θέρμανση Οροφής
  Υπέρυθρη Θέρμανση
  Το Θερμαντικό Φύλλο ESWA
  Υγιεινή Οικονομική Θέρμανση
  Εγκατάσταση Θέρμανσης
  Θερμοστάτες
Μόνωση Οροφής
Θέρμανση Τοίχου
Το ιστορικό του συστήματος
Downloads
10 Χρόνια Εγγύηση
Εικόνες Εγκαταστάσεων
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία
Ιστολόγιο ESWA
ESWA - 10 Χρόνια Εγγύηση
θερμανση θερμικη εκπομπη υπερυθρων υπερυθρες θερμαντικα φυλλα θερμανση οικονομικη θερμανση υπερυθρη


Θέρμανση Οροφής ESWA. Ο Ιδανικός τρόπος θέρμανσης.

υπερυθρη θερμανση υπερυθρων θερμικη εκπομπη
Η ηλεκτρική θέρμανση οροφής ESWA, μας προφέρει τον ιδανικό τρόπο θέρμανσης.

Η θέρμανση οροφής ESWA, είναι σύστημα θέρμανσης υψηλής τεχνολογίας, 100% υπέρυθρης θέρμανσης που προσφέρει ιδανική υγιεινή και ομοιόμορφη θερμοκρασία στους χώρους που επιθυμούμε να θερμάνουμε.
Συγχρόνως, παρέχει ιδανικό έλεγχο και προγραμματισμό της θερμοκρασίας σε κάθε θερμαινόμενο χώρο χωριστά, δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα και προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση.

Σε αντίθεση με τα κοινά συστήματα θέρμανσης, το σύστημα θέρμανσης από την οροφή ESWA, δεν βασίζεται στην κίνηση του αέρα για να μας θερμάνει και δεν δημιουργεί ρεύμα αέρα που κάνει τον κύκλο του από την οροφή προς το δάπεδο
.
Το σύστημα ESWA, μας αποδίδει την θέρμανση με φυσικό τρόπο, εκμεταλλεύοντας όλη την επιφάνεια της οροφής για να μας αποδώσει με θερμική εκπομπή, ομοιόμορφη, υγιεινή θέρμανση, χωρίς ξήρανση του αέρα.

Στα κοινά συστήματα θέρμανσης που ζεσταίνουν τον αέρα, ο αέρας ζεσταίνεται και οδηγείται αρχικά προς την οροφή. Στην συνέχεια, το σύστημα θέρμανσης πρέπει να θερμάνει όλον τον όγκο του αέρα στον χώρο, επαναλαμβάνοντας συνεχώς αυτήν την διαδικασία θέρμανσης του αέρα, για να ζεσταθούμε.

Η θέρμανση οροφής ESWA ξεπερνάει την διαδικασία θέρμανσης του αέρα και θερμαίνει απευθείας εμάς και το σύνολο του χώρου που επιθυμούμε να θερμανθεί.
Αυτό το επιτυγχάνει διότι όλη η επιφάνεια της οροφής εκπέμπει θερμότητα χαμηλής θερμοκρασίας με απλό και φυσικό τρόπο, αυξάνοντας την θερμοκρασία του χώρου ομοιόμορφα.

Ο τρόπος που μας αποδίδει την θέρμανση το σύστημα θέρμανσης ESWA, είναι ο ίδιος τρόπος με τον οποίο μας θερμαίνει το καλοκαίρι ο ήλιος, όταν βρισκόμαστε κάτω από μια ζεστή επιφάνεια ή κάτω από την πλάκα μιας ζεστής ταράτσας.

Η πηγή θερμότητας του συστήματος θέρμανσης οροφής ESWA είναι τα υψηλής τεχνολογίας θερμαντικά φύλλα ESWA που τοποθετούνται στην οροφή. Τα Θερμαντικά Φύλλα ESWA ελέγχονται από τον θερμοστάτη του κάθε χώρου χωριστά και έτσι το σύστημα μας προσφέρει αυτονομία θέρμανσης σε κάθε θερμαινόμενο χώρο.

Το σύστημα θέρμανσης από την οροφή ESWA, δεν απαιτεί θερμαντικά σώματα, ούτε τον χώρο του λεβητοστασίου, ούτε σωληνώσεις.
Το σύστημα ESWA είναι αόρατο στον χώρο, διότι βρίσκεται μέσα στην οροφή.

Επίσης δεν χρειάζεται ποτέ καμία συντήρηση, δεν προκαλεί βλάβες και συνοδεύεται με επίσημη εγγύηση 10 Χρόνων.


 

  Αόρατη Θέρμανση Οροφής ESWA.
  (κλικ για μεγέθυνση)  Εγκατάσταση Θέρμανσης Οροφής ESWA.
  (κλικ για μεγέθυνση)


                  
  Ηλεκτρονικός Προγραμ/ζόμενος Θερμοστάτης
  (κλικ για μεγέθυνση)
 

                                                                 

 ©1974- Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού
Αρχική Σελίδα | Αποστολή e-mail | Επικοινωνία
 

θερμανση οροφης υπερυθρων ακτινοβολιας υπερυθρες θερμανση οικονομικη ηλεκτρικη θερμοστατες ηλεκτρονικοί θερμοστατες υπερυθρη θερμανση προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες θερμανση οροφης υπερυθρων θερμικη εκπομπη οικονομια